vitoshatrans
 
 
 
ПРОГРАМА
 
1  ден 02.04.2020 БОТЕВГРАД - СОФИЯ -КАПИТАН АНДРЕЕВО - ИСТАНБУЛ
Отпътуване от Ботевград 18.00 ч и гр.София в 18:30 ч., по маршрута София – Пловдив – Хасково – Свилeнград – Одрин – Истанбул. Нощен преход.
 
2 ден -03 .04.2020 ИСТАНБУЛ
Пристигане сутринта в древния Константинопол. Панорамна обиколка на Истанбул с професионален местен екскурзовод на български език. 
 Посещение на един от най-красивите паркове в Истанбул – Емирган. Свободно време за почивка и снимки. През този сезон парка е осеян с милиони лалета, които образуват различни фигури. Посещение на двореца „Долмабахче,Сарай - най-красивия дворец в Истанбул, наричан Малкия Версай,Настаняване в хотел ****. в Истанбул.Свободно време за почивка и шопинг.Вечеря в ресторанта на хотела/блок маса без включени напитки/. Нощувка.
 
3 ден -04 .04.2020 ИСТАНБУЛ
Закуска. Отпътуване към пристанище Еминюню за разходка с корабче из Босфора с богата беседа на български език - около 2 часа /пожелание срещу допълнително доплащане/. По време на разходката ще видите красиви дворци, джамии, исторически сгради, както и част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали.
Останалите имат възможност да посетят популярния Египетския пазар, известен с екзотичните си оригинални подправки, чайове, кафе и др.Посещение на желязната църква ''СВ.Стефан''е православна българска църква в Истанбул.
Разглеждане на Историческия Хиподрум с Колоната на Константин Велики, Египетския обелиск, Змиевидната колона и Фонтана на Вилхелм II.
Посещение на Синята джамия – уникална с шестте си минарета. Свободно време за разходка и шопинг в Капалъ Чаршъ.Пожелание / срещу допълнително заплащане / в 15.00 часа за  посещение на квартал Аташехир в Азиатската част на Истанбул , където се намира WATERGARDEN İSTANBU L  с Пеещите фонтани е Вашето място. Ще наблюдавате светлинното шоу с танца на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу.. Връщане в хотела.Вечеря в ресторанта на хотела /блок маса без вклю.напитки/.Нощувка.
 
4 ден - 05.04.2020 ИСТАНБУЛ – КАПИТАН АНДРЕЕВО - СОФИЯ- БОТЕВГРАД
Закуска . В 08:30 ч. отпътуване за Мall Forum Istanbul, където можете да разгледате аквариума „Sea Life”. Тук ще видите изключително разнообразие от риби и морски животни преплитащи се в симфония от цветове. Отпътуване за България. Пристигане в София и гр.Ботевград късно вечерта.
 Цената включва:
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ: 

*2 нощувки в хотел  Вашингтон  **** в Истанбул
*2 закуски
*2 ВЕЧЕРИ   НА БЛОК МАСА в ресторанта на хотела 
*Транспорт с комфортен автобус
*Панорамна туристическа обиколка на Истанбул – европейска с местен лицензиран екскурзовод на български език
*Посещение на парка ЕМИРГАН
*Пешеходна разходка в историческия център на Истанбул
*Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
*Мед. застраховка на ЗАД „Армеец“ с асистанс с покритие 5 000 евро.

Цената не включва:

*Разходи от личен характер
    *Разходка с корабче – 15 €
    * WATERGARDEN İSTANBU L - 15
*Приблизителни входни такси за посещаваните обекти пожелание:
       -
-       "Долмабахче" –  60 TRY
        -Аквариум „Sea Life ” – 90 TRY
       -
Отстъпки:
*Настаняванe на дете до 6 години – БЕЗПЛАТНО
*Настаняване на дете от 6 до 12 години – минус 30 лв.
 
Доплащане:
*Настаняване в единична стая - плюс 60 лв.
  
Забележки:
*Минимален брой туристи: 35 човека
*Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена
*Доплащане - до 10 дни преди датата на отпътуване
*Деца до 18 г. пътуващи с един или без родител - нотариална заверка от единия или двамата родители
 
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи - 7 дни преди началото на екскурзията
Полезна информация:
Необходими документи:
*Задграничен паспорт с 6 месечна валидност след дата на връщане.
*За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България.
*За Република Турция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 03700100002257/26.09.2019 на ЗД,,Евроинс" - гр. София, бул.Христофор Колумб №43,

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Арме

 

ец.

***Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата
Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.
© 2018 Vitosha Trans. All Rights Reserved. Designed By CAIT BG