vitoshatrans

3 ТИ МАРТ - ПЛЕВЕНСКА ЕПОПЕЯ

Дата: 03.03.2020

Престой: Еднодневна

Цена:

          * 27 лв.София

         * 23 лв.Ботевград

 

ПРОГРАМА

1 ден София - Ботевград- Плевен –Ботевград - София

Отпътуване в 7.00 ч. от пл. Сточна гара бул.Сливница Лукойл бензиностанция и 07.50 гр.Ботевград площад сините плочки по маршрут София- Ботевград--Плевен. Пристигане в Плевен. Град Плевен той е административен център на Северозападния регион. Най-ранните следи от живота и дейността на човека по тези земи се отнасят към края на петото хилядолетие пр.н.е. Многобройните археологически находки са свидетелство за високата материална и духовна култура на траките, обитавали хилядолетия този край. Сред тях е най-голямото златно съкровище, открито по българските земи – Вълчитрънското, състоящо се от 13 съда с култово предназначение с общо тегло 12,5кг. Посещение на Плевенската Панорама- , открита през 1977г. в чест на 100-годишнината от освобождението на град Плевен. Тя е изградена в парк-музей „Скобелев” върху самото бойно поле и пресъздава по неповторим начин епически моменти от сраженията в последната руско-турска война. Свободно време за разходка и обяд в център на града. Отпътуване заБотевград и София към 16.30. Пристигане вечерта.

Цената включва:

        Транспорт с туристически автобус;

         Панорамна обиколка на Плевен;

       Екскурзоводско обслужване;

       Туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

Разходи от личен характер;

Входни такси за посещаваните обекти:
- Панорама ”Плевенска епопея 1877 г.” – 5 лв;

Отстъпки:

Дете до 12 г. – минус 4 лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 35 човека;

Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;

Лица над 70 годишна възраст не подлежат на застраховка;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;

Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;

Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 03700100001286/25.09.2017 на ЗД,,Евроинс" - гр. София, бул.Христофор Колумб №43,

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

© 2018 Vitosha Trans. All Rights Reserved. Designed By CAIT BG