vitoshatrans

Кукерландия в Ямбол

 

Дата: 06.03.2022

Престой: Еднодневна

Цена:  38 лв.   

 

 

 

1 ден - 06.03.2022год. Ботевград - София - Ямбол

Отпътуване от гр.Ботевград в 05.30 ч.и  от гр. София в 6:30 ч. по маршрут София – Ботевград  –Ямбол.Пристигане в град Ямбол ще имаме възможност да се потопите в фестивалното шествие.Международният маскараден фестивал „Кукерландия” е един от най-големите в България. Кукерските игри са емблематични за град Ямбол и неизменно се свързват с празника Сирни Заговезни, с обичаите за прогонване на злите сили, посрещането на пролетта и събуждането на земята. Ямболският Градски парк за 4 дена събира хиляди кукери, сурвакари и бабугери, старци и други маскирани от всички краища на България, които пресъздават древната традиция на кукерските маскарадни игри. Участие вземат и много чуждестранни групи. Сред отличителните черти на ямболския фестивал са гигантските кукерски маски – страховити 3-метрови съоръжения, които внасят неповторим колорит на празника. Четиридневното събитие е изпъстрено с много концерти, изложби, конкурси, работилници на открито, дефилета, скари и мезета.Свободно време за разходка и обяд. Следобяд  отпътуване за София и Ботевград..Пристигане вечерта.

Цената включва:

  • транспорт с комфортен автобус;
  • екскурзоводско обслужване;
  • медицинска застраховка.

Забележки:

  • Минимален брой туристи: 40 човека;        
  • Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;
  • Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;
  • Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 03700100003448/16.08.2021 на ЗД,,Евроинс" - гр. София, бул.Христофор Колумб №43,

© 2018 Vitosha Trans. All Rights Reserved. Designed By CAIT BG